ELÄKKEELLE JÄÄVÄT

  • Muista ILMOITTAA eläkkeelle jäämisestä OAJ:n verkkosivujen sähköisellä muutosilmoituslomakkeella www.oaj.fi - Oikopolut - Sähköiset lomakkeet - Muutosilmoituslomake TAI ottamalla yhteyttä OAJ:n jäsenrekisteriin.
  • ilmoituksen jälkeen jäsenyytesi siirretään Opetusalan Seniorijärjestöön OSJ:hin. Liittymisvuosi on maksuton. Lisätietoa Opetusalan Seniorijärjestön toiminnasta ja jäseneduista saat osoitteesta www.osj.fi
  • otathan huomioon, että OAJ:n varsinaiseen jäsenmaksuun sisältyneet vakuutusedut päättyvät eläkkeelle jäämisen vuoksi viimeisenä työpäivänä. Jos haluat jatkaa vakuutuksia eläkkeelle jäämisen jälkeen, sinun pitää olla yhteydessä vakuutusyhtiö Turvaan ENNEN ELÄKKEELLE JÄÄMISTÄ! Pyydäthän myös jäsenmaksujen perintävaltuutuksen pois palkanlaskijalta.
  • Jos eläkkeellä ollessasi teet vielä pidempiaikaisia opettajansijaisuuksia, saat työsuhde- ja vakuutusturvaa hankkimalla eläkeläisille tarkoitetun edunvalvontapaketin. Paketti on voimassa lukukauden kerrallaan ja maksaa 75 euroa lukukaudelta. Paketin saamisen ehtona on OSJ:n jäsenyys tai jonkun muun OAJ-yhteisöön kuuluvan yhdistyksen eläkeläisjäsenyys ja edunvalvontapaketin maksun suorittaminen. Palvelupaketti sisältää ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä työtehtäviin liittyvää ammatillista edunvalvonta- ja lakimiesneuvontaa.

ELÄKKEELLE SIIRTYVÄN JÄSENEN MUISTILISTAN LÖYDÄT TÄÄLTÄ!